Servicii oferite

Identitate vizuala si creatie grafica

Te-ai intrebat vreodata, admirand un afis publicitar, de ce a fost gandit asa? De ce au fost alese anumite culori sau un anume tip de caractere? Un bun designer se va gandi la toate aceste elemente si le va alege doar pe acelea care vor adauga valoare si care vor contribui la impunerea brandului.

Decorari auto si vitrine

De la conceptia grafica, urmata de simulari grafice si pana la decorul efectiv, echipa noastra va asigura intregul suport in realizarea decorului. Realizam decorari de vitrine (window graphic), de pardoseli (floor graphic), sablari de geamuri si vitrine, inscriptionari auto.

Printuri de mari dimensiuni

Producem printuri de mari dimensiuni indoor-outdoor la rezolutii mari, de o calitate ireprosabila, in culori vibrante, saturate, cu o stabilitate excelenta, cu ajutorul tehnologiilor de ultima ora, precum si servicii de laminare cu folii de protectie a printurilor, finisare, montaj.

Organizare evenimente

Evidentiere a unui produs intr-o locatie aglomerata de zeci de alte produse similare este posibila prin amplasarea unor standuri de expunere de produs, standuri promotionale. Ne insusim informatiile si scopul comunicarii si apoi va prezentam propunerile vizuale si tehnice.

Design de produs si ambalaj

Ambalajul este ultimul contact pe care consumatorii il au cu un produs inainte de a-l cumpara si de aceea este de foarte multe ori un factor decisiv in decizia de cumparare. Insa dincolo de exigentele pe care trebuie sa le atinga privind aspectul, un ambalaj trebuie sa respecte o serie de criterii specifice si uneori rigide privind fiabilitatea si functionalitatea sa.

Campanii media

Campania de marketing sau campania publicitara este cea care formeaza perceptia pozitiva a potentialilor clienti despre companie, despre produsele sau serviciile oferite. Prima cerinta pentru succesul unei campanii de marketing este definirea clara a a obiectivelor si a strategiei pentru atingerea acestora.

Proiectare si realizare standuri expozitionale

Oferim servicii complete de proiectare si realizare de standuri expozitionale pentru targuri si expozitii cu ajutorul sistemelor modulare, atat cu materiale conventionale, cat si cu materiale noi, moderne. Astfel, avem posibilitatea de a realiza orice fel de sisteme de prezentare si standuri expozitionale.

Produse tiparite

Oferim servicii tipografice de cea mai buna calitate. Fie ca aveti nevoie de carti de vizita, fluturasi sau flyere, pliante, mape de prezentare, postere sau afise, coli cu antet, invitatii, felicitari, coperti de CD sau DVD, brosuri, calendare, etichete autocolante sau foi de transfer, aici le gasiti pe toate.